William Janz

The Dutch Julio Iglesias

William Janz

William Janz, de Dutch Julio Iglesias, een Nederlandse schoolmeester en inmiddels uitgeroepen tot de nummer één Julio Iglesias Tribute ter wereld.

William Janz is doorgebroken met een optreden in het hol van de leeuw, namelijk in de razend populaire Spaanse talentenjacht “España Got Talent”. Daar veroverde William Janz de harten van het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme. De YouTube video van dit spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken!

Zijn eerste single “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” kon gezien worden als een start voor een glanzende carrière. Ook zijn tweede single “Ik wil jou helemaal voor mij alleen” rolde de studio uit, en werd direct door Nederlandse radio DJ’s omarmd.

Kortom, William Janz en zijn team kijken uit naar alle mooie successen, in binnen-en buitenland, die William te wachten staan.

De Dutch Julio Iglesias brengt nieuwe single uit!

WILLIAM JANZ

Hij veroverde de harten van het Spaanse publiek tijdens de talentenjacht “España Got Talent” met zijn onweerstaanbare stemgeluid en een flinke dosis charme. Het spectaculaire optreden is inmiddels al ruim 14 miljoen keer bekeken op YouTube!

Als William voor concerten in Spanje langs de Spaanse kust rijdt en daar het liedje “Milonga” van zijn eerste album “William Janz zingt Julio Iglesias” afspeelt, is er een nieuw idee geboren. Gevoed door de Zuid-Amerikaanse klanken, de zon die op hun huid brandt en de prachtige omgeving, vlogen de woorden op papier en zo is “Milonga” ontstaan. Sterker nog, er zijn zelfs twee versies uitgebracht: een Nederlandse en een Spaans – Nederlandse versie!

“Milonga” is te beluisteren en te downloaden bij de bekende portals waaronder Spotify, Apple Music en Deezer. Bekijk hier de promovideo!

GROOT NIEUWS!!! William Janz zingt Julio Iglesias

Nieuwe theatertour 2023! Kijk hier voor meer informatie! 

Contact

Heb je vragen omtrent de promotie van William Janz?  Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Voor boekingen neem je contact op met Williams Manager Riny Schreijenberg: Telefoon 06 – 10 60 02 42